US PRESENTEM EL BLOC DE LA CLASSE DE RELIGIÓ

US PRESENTEM EL BLOC DE LA CLASSE DE RELIGIÓ

divendres, 1 de febrer del 2013

MANUALITATS SOBRE MARIA. QUADRE DE LA MARE DE DÉU DE QUERALT


A Cicle Inicial estem fent unes manualitats relacionades amb Maria, la mare de Jesús.
A primer, després de tractar el tema del Nadal, hem reciclat cartrons de rotlles de paper higiènic i els hem convertit en una manualitat de Maria. Si dins del cartró li posem un mocador de paper pot representar una espelma o bé pot servir per aguantar el mocador de paper. Així ens queden les figures:



A segon hem observat la imatge de la Mare de Déu de Queralt, que és de casa nostra i moltes persones de Berga i rodalies li tenen gran devoció. La mestra ens ha donat a cadascú una plantilla d'un dibuix de la imatge de la Mare de Déu de Queralt i l'estem treballant amb boletes de paper de seda. 



És un treball entretingut i l'anirem fent a estonetes, un cop acabem la feina de cada sessió de Religió. 


A més a més d'estar fent una obra d'art, aquesta activitat ens va bé per treballar la motricitat fina i l'atenció, mentre anem fent les boletes amb els dits i anem en compte per enganxar-les ben juntetes i que no se'ns enganxin als dits quan les col·loquem. 


També ens cal calcular on enganxem les boletes de cada color, a partir d'observar el model que ens ensenya la mestra.


Quan el treball estigui acabat, retallarem la silueta, l'enganxarem en un quadrat de cartolina i si a casa ho posem en un marc de fotos, tindrem un quadre de la Mare de Déu de Queralt fet per nosaltres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada